-a a +a

Szlovákiai pedagógusok az O.K. Központban

2014-11-27 04:24
8066

A látogatás során vendégeink bepillantást nyerhettek az OPT Fáy András Alapítvány által kifejlesztett egyedi tanulási módszertanba, tájékoztatást kaptak az O.K. Projektről, a Sulibank programról, az Oktatási Központ által a diákok részére kínált sokszínű lehetőségekről.

A régióközpontok vezetői hiánypótló programként említették a látottakat, utalva a pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási edukáció tartalmára és a hozzá kapcsolódó sajátos módszertani fejlesztésekre, melyeket maguk is kipróbálhattak egy bemutató során.

Megtiszteltetés az Alapítvány számára, hogy az eseményen részt vett Zita Zimková, a Szlovákiai OTP Bank elnöke és Rudas Ágnes az OTP Bank HR Igazgatója, az OTP Fáy András Alapítvány kurátora is. Mindketten elismerésüket fejezték ki az Alapítvány munkásságával kapcsolatban és szakmai támogatásukról biztosították az Intézményt.

Az SZMPSZ képviselőivel megindult egyfajta szakmai együttműködés, közös gondolkodás, amely keretein belül szeretettel látjuk tréningeinken a szlovákiai általános-és középiskolás diákokat is, így kijelenthető, hogy egy újabb nemzetközi projekt van születőben.