-a a +a

Új, Európai Uniós ismereteket bővítő tréningek az Erasmus+ keretein belül

2015-09-22 14:35
8683

A héten debütáltak az OTP Fáy András Alapítvány új, Európai Uniós ismereteket bővítő tréningjei, melyek az Alapítvány O.K.+ 2007-2014 című, az ERASMUS+ Program keretében több kedvezményezett által megvalósítandó stratégiai partnerség pályázati projektje részeként készültek.

 
 

Az Európai Uniós ismereteket két egymásra épülő tréning során sajátíthatják el az érdeklődő diákok mind általános, mind középiskolai szinten.

A héten az első, az Európai Unió integrációtörténetével, intézményi felépítésével, Magyarország Uniós csatlakozásával, illetve az EU jövőjével kapcsolatos „próbaoktatások" kerültek megtartásra, míg a következő héten az Európai Uniós vállalkozási, valamint gazdasági ismereteket tartalmazó modulokon vesznek majd részt az érdeklődő diákok.

Természetesen - ahogyan az már megszokott az OK Központban - ezek a tréningek sem nélkülözik a játékos gyakorlatokat, így a különböző Európai Uniós ismereteket is játszva sajátíthatják el az érdeklődő diákjaink.

A képzések során szerzett tapasztalatokat az október 12. és 13. között Aradon megtartandó nemzetközi partnertalálkozón osztják meg az Alapítvány munkatársai a projekt résztvevőivel.

 


A fenti cikkben foglaltak csak az OTP Fáy András Alapítvány és a stratégiai partnerek véleményét tükrözi, és sem a Nemzeti Iroda, sem az Európai Bizottság nem felelős a cikkben szereplő információk semminemű felhasználásáért.