-a a +a

Újabb Élményhét Békásmegyeren alsós diákoknak

2017-07-01 12:12
Kepatmeretezes hu dscn3097

2017. június 26. és 30. között újabb 29 alsó tagozatos általános iskolás diák vett részt az OTP Fáy András Alapítvány által szervezett Sulibank Élményhét elnevezésű programon.

 

A gyerekek korán reggel busszal érkeztek a békásmegyeri OTP üdülőbe, amely után köszöntés, reggeli, a helyszín bejárása és az ismerkedés következett. A hetet körülölelő malacozás program is megkezdődött már az első napon, kiválasztásra kerültek a piros, zöld, kék és lila „malaccsapatok" tagjai. A diákok az elkövetkezendő napokban különböző pénzügyi feladatok során gyarapíthatták zsetonjaikat, melyeket a malacperselyükben gyűjtöttek.

A Sulibank tréningeken megismerkedhettek a pénzügyek világával - játékos feladatok segítségével, szórakozva tanultak a pénz történetétől kezdve a jelen fizetőeszközein át egy „mókuscsalád" gazdálkodásáig több pénzügyi, gazdasági témáról. Természetesen a kiadós ebéd és csendes pihenő után minden napra maradt idő a fürdésre és a kinti játékokra is.

A hetet lezáró pénteki rendezvényre különböző produkciókkal készültek a gyerekek. Előkerültek a fidget spinner trükkök, volt viccmesélés, furulyázás, akrobatikus táncelemek és hét élményeiről szóló verses előadás is., de nem maradhatott el a trénerek által készített meglepetés videó levetítése és a tortázás sem.