-a a +a

Újabb rangos díjat nyert a Sulibank Élményportál!

2016-11-19 10:21
El4

A pályázatra olyan hazai e-learnig oktatáshoz kapcsolódó nevezéseket várt a szakmai zsűri, amelyek hatékonyan valósítják meg kitűzött céljaikat. További feltételként jelölték meg a kiírásban, hogy kizárólag 2016-ban induló, és jelenleg is aktív projektek jelentkezhetnek a megmérettetésre.

 


A díjakat a XVII. eLearning Konferencia keretein belül adták át, amelyen a szekció vezetője, Dr. Kaszai Pál értékelte nyitó beszédében a beadott pályázatokat, majd a versenyművek sokszínűségére és összehasonlíthatatlanságára való tekintettel bejelentette, hogy ebben az évben négy pályaművet emeltek ki a mezőnyből.
Az OTP Fáy András Alapítvány és a Neting Informatikai Kft. által közösen fejlesztett Sulibank Élményportál a nevezők közül egyedüliként érdemelte ki az Innovációs Különdíjat, amelyet Haga Ferenc, a projekt vezetője és Benedek Henriett szakmai vezető vettek át a konferencián.

 


A Sulibank Program továbbra is várja az általános iskolás diákokat a Sulibank Élményportálon, ahol élmény a pénzügyi kultúra elsajátítása, a gyerekek pénzügyi és digitális szövegértési készségei játékosan, életkori sajátosságaikat és érdeklődésüket figyelembe véve fejlődnek. Emellett továbbra is várjuk iskolák, osztályok jelentkezését ingyenes pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási tréningekre a budapesti és nyíregyházi OK Oktatási Központokban.