-a a +a

Újra LEGO Szumó Bajnokságot rendeztek az OK Központban

2015-04-27 10:00
8369

A mindig különlegesen izgalmas és színvonalas versenyt immáron másodszor rendezték meg a Benczúr utcai oktatási központban, ahol a tehetséges és a mérnöki tudományok, valamint a programozás iránt fokozottan érdeklődő diákok számára most itt is remek alkalom nyílt, hogy tudásukat, kreativitásukat megmutassák a rendkívül szórakoztató rendezvény keretein belül.

„Újfent örömmel adtunk helyszínt az eseménynek az OK Központban, hiszen ez a fajta játékosság és kreativitás a mi oktatási módszerünknek is fontos eleme. A különbség csupán annyi, hogy mi pénzügyi, gazdasági és gazdálkodási ismereteket és egy jövőtudatos szemléletmódot közvetítünk a diákok felé egy könnyedebb, befogadhatóbb formában."- mondta Gróf Henrik Balázs, Az OTP Fáy András Alapítvány szakmai vezetője.

Aki szeretne közelebbről is megismerkedni a LEGO robotokkal, látogasson el május 15. és 17. között a Millenárisra, ahol az OK Központ trénereivel és az Alapítvány rövid pénzügyi-gazdasági „oktatásával" is találkozhatnak az érdeklődők!

A döntőbe jutott csapatoknak ezúton is gratulálunk!