-a a +a

Újra Nyíregyházán a Tudás Presszó!

2017-05-19 15:56
Zsani   tud%c3%a1spressz%c3%b3

A Tudás Presszó a tavalyi év során igen nagy sikert arató rendezvénysorozata idén tavasszal is elindult Nyíregyházán az OTP Fáy András Alapítvány támogatásával. Az érdeklődő közönség újra jó hangulatú kötetlen beszélgetések és előadások során hallgathatja meg tehát tudósok és szakértők előadásait a különböző tudományágak fontosságáról, mindennapjairól, érdekes témaköreiről.

 

A négyalkalmas rendezvénysorozaton helyi előadókkal, a Nyíregyházi Egyetem neves oktatóival találkozhatnak a vendégek.  Az elmúlt két délutánon Jenei Teréz "Mesés cigány kultúra" és dr. Kiss Ferenc "A Föld és mi - Tartós kapcsolat?" című előadásait hallgathatta meg a közönség. A hátralévő beszélgetések is nagyon izgalmasnak ígérkeznek, melyek során Gáncs Péter a reformációról, Dezső Gergely pedig a robotok világáról fog mesélni.

Az idei évben is az események első részében Czeglédi Zsanett, a nyíregyházi OK Oktatási Központ intézményvezető-igazgatója beszélget Fábri Györggyel a pénzügyi tudatosságról és az OK Projektről.