-a a +a

Újra OK Pedagógus Klub!

2015-09-04 06:46
Pedklub 2015 00011

A közönség elsőként Vitéz Gyöngyvér (egyszervolt.hu fejlesztési-oktatási igazgató) előadásában hallhatott a digitális taneszközök motivációs eszközként való alkalmazásának lehetőségeiről, majd Balogh Bogdán (TMI Hungary executive coach) ismertetett számos tudományos kutatásokkal igazolt motivációs lehetőséget és technikát. Az előadásokat követő beszélgetés a bemutatott lehetőségek és a pedagógusok mindennapi munkájának összeegyeztethetőségét járta körül.

Az OK Oktatási Központ új arculattal várja a diákokat szeptembertől, a logóban megjelenő csigavonal köszönt vissza a Gastro Klubban: vendégeink édes, sós mini-csigákat, aprósüteményeket kóstolhattak a beszélgetések alatt.

Ezt követően Makkai Alexandra, az OK Karrieriskola vezetője a tudatos jövőtervezés és életpálya építés jegyében beszélt a pályaorientációs ismeretek fontosságáról, majd az oldott hangulatban a klubtagok ki is próbálhattak néhány, a témához kapcsolódó gyakorlatot.

Az előadások sorát Dátán Attila zárta. A XVI. Kerületi Móra Ferenc Általános Iskola diákjai immár 3. tanévüket kezdik a Sulibank Programban. Az eddigi tapasztalatokról, élményekről tartott osztályfőnökük egy rövid előadást, ahol a gyerekek véleményét, fotókkal dokumentált pillanataikat mutatta be a közönségnek.

Az OK Pedagógus Klub tíz partnerpedagógust jutalmazott meg a Rendhagyó Tanévnyitó keretein belül, ők mindnyájan részt vehetnek másodmagukkal a Magyar Nemzeti Galéria soron következő Múzeum+ programján, amely a „trend” témakörében várja a vendégeket.

Az OK Pedagógus Klub továbbra is várja azon pedagógusok jelentkezését, akik felelősséggel gondolkodnak a diákok pénzügyi kultúrájának fejlesztéséről és szívesen csatlakoznának a klubhoz!

További információk: www.okpedagogusklub.hu