-a a +a

Újra OK Pedagógus Klub Nyíregyházán a Földünkért Világnap jegyében

2018-10-18 13:27
Hff 3256

2018. október 17-én a nyíregyházi OK Oktatási Központban került megrendezésre az OK Pedagógus Klub a Földünkért Világnap jegyében. A már hagyományosnak tekinthető rendezvényre nemcsak Nyíregyházáról és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből érkeztek, hanem a szomszédos megyék pedagógusai is érdeklődtek az esemény iránt.

 

Az est első előadója Varga Ákos, az OTP Fáy András Alapítvány trénere volt, aki egy érdekfeszítő és színvonalas előadás keretein belül tájékoztatta a résztvevő pedagógusokat az új fejlesztésű „Ninja Élménytréningről". A vendégek egy izgalmas játékos gyakorlatban is kipróbálhatták magukat, hasonlóan az OK Oktatási Központba érkező diákokhoz.

A második előadó Dr. Fábri György, az Eötvös Loránd Tudományegyetem habilitált egyetemi docense volt. A Pedagógia és Pszichológiai Kar Társadalmi Kommunikáció Kutatócsoport vezetőjének remek előadását hallgathatta meg a közönség, aki a tudománykommunikáció témáját fejtette ki és annak fontosságát hangsúlyozta előadásában.

Az est harmadik előadója Nagy Réka „Ökoanyu" volt, aki az előadása során bevezette a résztvevőket a környezettudatos életmód rejtelmeibe. A rendezvényt a Gasztro Klub zárta, amelyen a vendégek ízletes paleo sütemények közül válogathattak az egészségtudatos étkezés jegyében.