-a a +a

Újra Sarlóspusztán jártak az OTP Fáy András Alapítvány trénerei

2018-06-21 16:27
Img 1829 (fileminimizer)

Az OTP Fáy András Alapítvány trénerei idén júniusban is ellátogattak Sarlóspusztára, a Csányi Alapítvány a Gyermekekért táborába, ahol a pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási ismereteket átadó játékos foglalkozásokat tartottak a tábotozó gyerekeknek.

 

Az alapítványi trénerek már visszatérő vendégek a sarlóspusztai táborban, mivel az utóbbi években minden alkalommal játékos pénzügyi-gazdasági edukációs fókuszú feladatokkal, szórakoztató programokkal készülnek a táborozók részére, hogy minél emlékezetesebb legyen a foglalkozás. A sikeres együttműködésnek persze az is alapja, hogy a diákok nyitottsága, pozitív, aktív hozzáállása örömtelivé és hatékonnyá teszi az együtt töltött időt.

A kétszer három órás tréning során nagy hangsúly került a pénzügyi tudás, valamint a hétköznapi pénzhasználat ismereteinek bővítésére, a logikus, de egyben kritikai gondolkodás fejlesztésére, a komplex, együttműködést igénylő gyakorlatokon keresztül. A táborozók megismerhették az Alapítvány saját fejlesztésű kártyajátékát, a BanKinget is, amely elsöprő sikert aratott a gyerekek körében, egyben fontos pénzügyi fogalmakkal bővítette tudásukat.

A program nagyon jó hangulatban telt, a diákok és a trénerek is várják az újabb találkozást, amelyre a Fáy Siker Tábor negyedik turnusában kerül majd sor.