-a a +a

UNICEF program döntője az Alapítvány szakmai támogatásával

2020-05-25 16:53
Logo kiemelt kep

Az OTP Fáy András Alapítvány szakmai támogatásával képviseltette magát az UNICEF Magyarország „Rajtad áll a jövőd!" rendezvényének zsűrijében. A nemzetközi kezdeményezés 14-24 éves magyarországi hátránnyal induló fiatalokat szólít meg, hogy azonosítsák az őket érintő társadalmi problémákat és kreatív megoldási lehetőségeket ajánljanak rá.

A 2019-ben indult program több hónapot felölelő folyamatában szakértők és mentorok támogatták, támogatják a részt vevő csapatokat, hogy projektjük sikeressé válhasson. Az OTP Fáy András Alapítvány ezt trénerei segítségével tette, hogy az érintett fiatalok pénzügyi, gazdasági és gazdálkodási tudásukat is mélyítsék, ilyen szempontok szerint is átgondolhassák a pályázó projektjeiket.

Közel 50 jelentkező csapatból végül öten jutottak be a 2020. május 16-án megvalósuló hazai döntőbe, amely során mindenki kiváló prezentációkkal, elhivatottan képviseltette érdekeit. A zsűri tagjait Csufor Lilla, az OTP Fáy András Alapítvány vezető trénere is erősítette. A legígéretesebb két kezdeményezés, a Kerekes és lábas (Guruló Térkép) és az NZV (DisHelps) csapata 2020 őszén nemzetközi szinteken is megméretteti magát.

Ezúton is gratulálunk az idei nyerteseknek!