-a a +a

Városligeti Gyereknap az OTP Fáy András Alapítvány trénereivel

2013-05-27 11:43
5825

Az OTP Bankkal közös standon közel 2000 gyerek és szülő csinálta végig szórakoztató gyakorlatainkat és ismerkedett meg ezen keresztül a pénzügyek világával. Fiatal látogatóink nagyon jól érezték magukat, melyet mi sem bizonyított jobban, mint az, hogy voltak, akik egy-egy gyakorlatban többször is kipróbálták magukat. A népszerűségi lista csúcsán a különleges kosárlabdapalánk, a lengőteke és a labirintus gyakorlatok álltak.

Természetesen a játékos feladatok teljesítését is „honoráltuk", ezúttal sem távozott senki üres kézzel. Trénereink pedig abban az „ajándékban" részesültek, hogy újfent sok-sok gyereknek sikerült örömöt okozniuk. A program vasárnap az esti órákban zárult, melynek eredményeként ismét sokakhoz sikerült eljuttattuk el az Alapítvány pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási edukációs tevékenységének és az O.K. Központ hírét.


Az O.K. Központ az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében támogatott, TÁMOP-3.2.1.B-11/1-2012-0001 azonosítószámú, „Középiskolások Országos Pénzügyi és Gazdasági Oktatóközpontja" című projektben került kialakításra. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 1 103 552 921 Ft.