-a a +a

Véget ért a Fáy Gazdasági Tábor

2014-07-26 05:48
7671

A tábornak nagy sikere volt, erről tanúskodik egyrészt, hogy a diákok zöme már most jelezte, jövőre is mindenképp szeretne jönni, másrészt az Alapítvány folyamatosan kapja a köszönő leveleket és telefonokat, de nem csak a diákoktól, hanem a szülőktől, tanároktól is.

Az előzetes felmérések alapján a tábor legnépszerűbb programja az interaktív, játékos tréningek és a koszorúzással egybe kötött hajókirándulás voltak, de nagyon népszerű volt a pontgyűjtésekkel összekötött sorverseny is. Arra a kérdésre, hogy a tábort melyik három szóval jellemeznék, a diákok az alábbiakat említették a leggyakrabban: új ismeretek, új barátságok, szórakozás.

Az elmúlt egy hónap balatonszemesi történéseiről a www.faygazdasagitabor2014.blogspot.hu címen található oldalon olvashatnak az érdeklődők.


Az O.K. Központ az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében támogatott, TÁMOP-3.2.1.B-11/1-2012-0001 azonosítószámú, „Középiskolások Országos Pénzügyi és Gazdasági Oktatóközpontja" című projektben került kialakításra. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 1 103 552 921 Ft.