-a a +a

Véget ért a Sulibank Élményhét második turnusa az OK Oktatási Központban

2018-07-02 13:07
Img 5463 (fileminimizer)

Az OTP Fáy András Alapítvány idén is két turnus során várta az általános iskolás felső tagozatos gyerekeket a budapesti OK Oktatási Központban megrendezett pénzügyi, gazdasági és gazdálkodási edukációs tartalmú Sulibank Élményhéten, amely ez évben is sikeresen zárult; a 2018. június 25. és 29. között megrendezésre került turnusban is maradandó élményeket szerezhettek a résztvevő diákok.

 

Ezen a héten tematikus napokkal készültek a trénerek a 15 fiatal számára. Már a kezdetektől nagy volt az összhang a trénerek és a diákok között, mivel az ismerkedési nap jégtörő gyakorlatokkal megalapozta a hangulatot. Az 5 nap során a gyerekek betekintést nyerhettek a legújabb fejlesztésű robotika gyakorlatokba, kipróbálhatták magukat a fizikai és szellemi kihívásokkal járó Ninja Akadémián, a csapat a Fővárosi Állat- és Növénykertben is tett egy izgalmas „pénzügyi sétát", mindemellett megmérettették magukat az OKtusa feladataiban is, amelynek helyszíne a Városliget volt.

A hét egyik kedvenc eleme újfent a BanKing Kártyajáték volt, amely annyira elnyerte a játékosok tetszését, hogy hosszas csata után kiválasztásra került a hét BanKing Bajnoka is. Az Élményhét résztvevői az öt nap során kamerával követték a megkapó pillanatokat, hogy az azokból készített vloggal köszönték meg a közös élményeket az OTP Fáy András Alapítvány munkatársainak.

Mindezzel befejeződött a felsősöknek szóló Élményhét programsorozat, a július 2. és 6. közötti időszakban azonban Békásmegyeren az alsósoknak megrendezésre kerül még egy turnus.