-a a +a

Véget ért a Sulibank Élményhét utolsó turnusa

2017-07-08 10:38
1 (fileminimizer)

Véget ért a Sulibank Élményhét programsorozat, melynek utolsó turnusa során 31 alsó tagozatos általános iskolás diák töltött az OTP Fáy András Alapítvány munkatársaival öt napot a Békásmegyeren található Hotel OTP Oktatási- és Szabadidő Központban és gazdagodott sok-sok emlékezetes pillanattal.

 

A héten a délelőtti pénzügyi-, gazdasági- és gazdálkodási témát taglaló játékos foglalkozások és a finom ebéd után az OK Oktatási Központ trénerei sorversenyekkel és strandolással készültek a gyerekek számára. A csapat hamar összekovácsolódott, a fiatalok felszabadultan töltötték az időt. A pénteki záró program során mindenki elmesélte, hogy milyen jelentős emlékekkel gazdagodott és egy-egy előadással meg is köszönték az Alapítvány munkatársainak, hogy megvalósították számukra ezt a rendezvényt.

Idén közel száz diák tapasztalhatta meg, hogy milyen programokkal várja az Élményhét az általános iskola alsós tanulóit. De ne feledkezzünk el az OK Oktatási Központban tartott felsősöknek szóló programjairól sem, hiszen ott is majd ötven kiskamasz tölthetett el 1-1 felejthetetlen hetet és ismerhetett meg új embereket, miközben pénzügyekről, gazdaságról, gazdálkodásról is tanulhatott.

Az Alapítvány munkatársai és a résztvevő diákok egyöntetűen abban bíznak, hogy jövőre is megrendezésre kerül a Sulibank Élményhét programsorozat, hiszen ez a felhőtlen öröm és a felejthetetlen élmények, valamint egyben a szórakozva tanulás, szórakoztatva tanítás hete mindenki számára.