-a a +a

Véget ért az idei Fáy Gazdasági Tábor 2015

2015-07-20 12:19
8574

Idén immáron nemzetközi turnusok is voltak, mivel a szlovák és a román kollégák aktív részvételükkel segítették a tábor megvalósulását, valamint az OK Projekt külföldi nyitása és elterjesztése végett gyakorolták és tanulták az új tananyagokat, melynek köszönhetően ősztől még több európai fiatal számára elérhetővé válnak képzéseink.

A 14-17 év közötti jó tanulmányi eredménnyel rendelkező és/vagy nehezebb anyagi körülmények közt élő diákok az ország különböző pontjairól, többek közt Nyíregyházáról, Sopronról, Kiskunhalasról, Gyuláról, Szombathelyről, Miskolcról, Mezőkövesdről, Pusztaszabolcsról, Budapestről, valamint Székesfehérvárról érkeztek. Az idei turnusokban elsősorban azokat az új tréningmodulokat sajátíthatták el a táborozók, melyek a vállalkozói ismereteket és a civil szféra felépítésének, működésének módjait mutatják be. Továbbá most mutatkozott be és rögtön nagy sikert is aratott a BanKing kártyajáték, amelyből minden turnusban külön bajnokságot is rendeztek.

Összességében az idei tábor is pozitívan zárult, ahogy azt a diákok megfogalmazták: „egy életre szóló élménnyel, új barátokkal és természetesen fontos pénzügyi ismeretekkel gazdagodtunk".

Az OTP Fáy András alapítvány munkatársai remélik, hogy a résztvevő fiatalok idei nyarát sikerült felejthetetlenné tenniük, amihez a támogatást és segítséget ezúton is köszönik az OTP Banknak, a balatonszemesi OTP Hotel Hotel és Oktatási Centrum teljes személyzetének és természetesen a Fáy Gazdasági Tábort támogató Magyar Nemzeti Banknak is!

A tábor mindennapjairól az alábbi blogon (www.faygazdasagitabor2015.blogspot.hu) továbbra is elolvashatóak a bejegyzések.