-a a +a

Velencei-tavi tanulás és szórakozás OK módra

2015-06-10 09:28
8543

Vajon minek örülhetnek a gyerekek, amikor végre közeledik a vakáció? Itt a tanév vége, tanáraik igyekeznek a kedvükben járni. Táborozás, tóban fürdés, sportolás, vetélkedés. Mi kell ennél több? Trénereink megmutatták!

Az első játékos gyakorlat során az összetartozás és a bizalom erősítésének jegyében a csoportokban dolgozó gyerekek közül egy-egy vállalkozó szellemű vezető kacskaringós labirintusból segítethette ki szemfedős társait. A diákok az együttműködést és a kockázatvállalási hajlandóságot különleges tekejátékon keresztül gyakorolhatták. Gazdasági ismereteiket szellemi sorverseny keretében bővíthették, majd egy kvíz során kamatoztathatták is azt. Az ifjoncok jövőjük tudatosabb tervezése érdekében megismerkedhettek különböző karrierlehetőségekkel. S mindezek mellett egy igazán szórakoztató aktivitással, a Magyar Nemzeti Bank és az OTP Fáy András Alapítvány közös fejlesztésű, BanKing elnevezésű pénzügyi kártyajátékának segítségével bővíthették gazdálkodási ismereteiket.

 

A jó hangulat tehát adott volt és a tanárok is elégedettek lehetnek, hiszen diákjaik a mindennapokban történő eligazodáshoz nélkülözhetetlen, műveltség jellegű tudást szereztek. És nem is akárhogyan: igazi tábori élményként.