-a a +a

Zene és gazdálkodás – Alapítványi stand a Veszprémi Utcazene Fesztiválon

2015-07-27 15:53
8585

Veszprém, 38 fok, remek zenészek, jó hangulat és OK Központ. A július 22. és 25. között megrendezett Veszprémi Utcazene Fesztiválra az elmúlt évekhez hasonlóan idén is kitelepült az OTP Fáy András Alapítvány, amelynek standjánál a zeneszámok alatt és között, kicsik és nagyok, egyének, családok és barátok egyaránt próbára tehették pénzügyi tudásukat egy kvíz során, kipróbálhatták a Magyar Nemzeti Bank és az Alapítvány által fejlesztett BanKing kártyajátékot, de a hármas kosárnál ügyességüket és kockázatvállalási hajlandóságukat is tesztelhették, így a látogatók saját bőrükön tapasztalhatták az erőforrás helyes feltérképezésének, felhasználásának és megtervezésének fontosságát.

Ismét nagy sikert arattak ajándékaink, melyekkel a résztvevőket jutalmazták az OK Központ trénerei: a már említett BanKing kártyajáték és a tavaly „bemutatkozó", zöld és fehér színben pompázó kalap.

Aki még nem volt Veszprémi Utcazene Fesztiválon, annak javasolt, hogy már most írja be a 2016-os naptár nyári részéhez. Érdemes az egész várost körbesétálni, meghallgatni a fellépőket és ellátogatni az OTP Fáy András Alapítvány standjához, hiszen a különleges élmény garantált!